💙💛 Ми працюємо! Якщо не відповідають мобільні номери — телефонуйте на (044) 331-67-01 або залишайте свої замовлення online 💙💛
⚠ Зверніть увагу — на зміну цін на деякі послуги!

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ «КИЇВ ІТ СЕРВІС»

Цей документ про конфіденційність, надалі - політика конфіденційності, складений відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" та інших нормативно-правових актів законодавства України, що регулюють правовідносини зі збором, обробкою та зберіганням персональних даних.

«Київ ІТ Сервіс» зацікавлений в успішному розвитку партнерських відносин з відвідувачами сайту, підтримує на належному рівні безпеку особистих даних та забезпечує право громадян на приватне життя.

Угода поширюється на відвідувачів, надалі – користувачів веб-ресурсу https://kiev-itservice.com.ua, надалі – сайту. Тому, будь-ласка, ознайомтеся із неведеною нижче важливою для вас інформацією.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1 В документі використовуються наступні визначення:

1.1.1. Адміністрація сайту – працівники, що здійснюють керування роботою веб-сайту, діють від імені Київ ІТ Сервіс, займаються обробкою, складом, доцільністю особистих даних відвідувачів, а також вчиняють дії або операції по відношенню до їх персональних даних.

1.1.2. Користувач сайту - особа, яка використовуючи адресу (посилання) в мережі перейшла на сайт

1.1.3. Персональні дані - інформація, що на пряму або опосередковано стосується відвідувача сайту.

1.1.4. Обробка персональних даних – одна чи більше дій з персональними даними, а саме збір, запис, зміна, витяг, використання, передача, поширення, надання, доступ, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення оновлення, блокування, видалення, знищення інформації автоматизовано або іншим способом.

1.1.5. Конфіденційність персональних даних - обов'язкова умова про запобігання поширенню персональної інформації адміністратором сайту або іншою уповноваженою особою без згоди відвідувача або за відсутності законних підстав.

1.1.6. Cookies - частина даних, що надіслав веб-сервер на комп'ютер користувача, які пізніше браузер надсилатиме веб-серверу у випадку відкриття сторінки цього сайту.

1.1.7. IP-адреса – унікальний код вузла в інтернет мережі.

2.ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1. Відвідувач сайту при покупці товару, при замовленні послуги, при заповненні реєстраційної анкети, при оформленні замовлення погоджується на обробку персональних даних компанією Київ ІТ Сервіс та підтверджує, що є повнолітньою особою.

2.2. Адміністрація сайту має право надане відвідувачем на обробку його персональних даних, а саме: використання, збір, накопичення, систематизацію, уточнення, виправлення, оновлення, поширення, блокування, знищення. Такі дії з особистими даними проводяться з метою взаємодії із користувачем ресурсу за допомогою email, sms, телефонного чи поштового зв’язку, а також для організації маркетингових досліджень, подання державної статистичної звітності.

2.3. Користувач сайту надає Адміністрації сайту згоду на здійснення безпосереднього контакту використовуючи всі доступні дозволені засоби зв’язку, зокрема, мережу Інтернет, електронну пошту, месенджери, соціальні мережі інші способи електронної чи фізичної комунікації.

2.4. Ця угода про Політику конфіденційності дозволяє Адміністрації сайту використовувати наступні персональні дані Користувача:

2.4.1. прізвище, імя та по-батькові;

2.4.2. номер телефону;

2.4.3. адресу електронної пошти або e-mail;

2.4.4. адресу доставки товару;

2.4.5. місце проживання.

3.МЕТА ЗБОРУ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Користувач сайту Київ ІТ Сервіс надає право Адміністрації використовувати його персональні дані з метою:

3.1.1. ідентифікації відвідувача ресурсу після його реєстрації для подальшого здійснення процедури купівлі-продажу товару чи послуги, підготовки замовлення або укладення угоди дистанційно з компанією Київ ІТ Сервіс;

3.1.2. організація високо рівня обслуговування Користувачів;

3.1.3. створення можливості користуватися індивідуальними сервісами;

3.1.4. встановлення безпосереднього звязку з Користувачем;

3.1.5. покращення, модернізація існуючих впровадження нових послуг та сервісів;

3.1.6. ознайомлення Користувачів із товарами та послугами Київ ІТ Сервіс, новинками та акціями;

3.1.7. надсилання відповідей на запитання відвідувачів сайту;

3.1.8. підготовки державної статистичної звітності чи маркетингових досліджень.

4.КАТЕГОРІІ ЗІБРАНИХ ДАНИХ

4.1.Київ ІТ Сервіс здійснює самостійно або через третіх осіб Персональні дані Користувачів сайту, а також файли Cookie та інформацію мережних ресурсів.

4.2. Особисті дані відвідувачів сайту можуть збиратись автоматично на ресурсі або шляхом їх самостійного подання. З метою якісного, швидкого надання ппослуг, ідентифікації та запам’ятовування інформаційних параметрів застосовуються файли «cookie» або інші методи.

4.3. Забороняється Користувачам одержувати, поширювати, передавати отримані на ресурсі Персональні дані інших відвідувачів сайту.

4.4. За використання, розповсюдження незаконно отриманих особистих даних інших відвідувачів Користувачі сайту несуть відповідальність згідно чинного законодавства.

5. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Персональні дані Користувача не мають обмеження на термін обробки та можуть перебувати, змінюватись, оновлюватись, знищуватись в інформаційних системах автоматизовано чи будь-який інший спосіб.

5.2. Адміністрація сайту має надане автоматично при відвідування сайту Користувачем право передавати його персональні дані особам (працівникам) поштових відділень, службам доставки, операторам телефонного чи іншого звязку з метою виконання замовлень зроблених на сайті Київ ІТ Сервіс.

6. ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ

6.1. Кожен Користувач сайтом компанії Київ ІТ Сервіс має право:

6.1.1. знати чи були збережені їх дані;

6.1.2. знати обсяг, зміст, шлях надходження інформації про себе на сайт

6.1.3. здійснити перевірку даних з метою зміни;

6.1.4. знищити, відкоригувати, доповнити;

6.1.5. зберігати у безпечному форматі;

6.1.6. заблокувати дані, які зберігаються у незахищеному форматі;

6.1.7 заперечити обробку даних на законних підставах.

6.2. Користувач може надсилати усі свої звернення до Адміністрації сайту на вказані в ресурсі контактні дані.

7. ПОЛІТИКА ЩОДО ФАЙЛІВ COOKIE

7.1. На сайті Київ ІТ Сервіс збирається інформація про відвідувачів для одержання статичних даних по відвідуваності, а також вивченні інтересів та поведінкових функцій з метою покращення роботи ресурсу з Користувачами. Для цього використовуються різні технології, зокрема, файли cookie. Вони надіслані вашому браузеру, зберігаються у вашому комп'ютері і містять дані, які допомагають швидко вас ідентифікувати сайтом.

7.2. Файли cookie без введення персональних даних допомагають:

  • встановити кількість відвідувачів;
  • час перебування на сайті;
  • визначити зацікавленість сторінками;
  • організувати зручність користування ресурсом;

7.3. За допомогою технологій cookie вивчається особливості поведінки кожної окремої людини на сайті для узагальнення та покращення взаємодії.

8. БЕЗПЕКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

8.1. Інтернет-ресурс Київ ІТ Сервіс вживає всіх необхідних заходів для захисту Персональних даних Користувача.

8.2. Безпека персональної інформації відвідувачів полягає у недопущенні третіх осіб до отримання, зміни, знищення блокування, дублювання, поширення або інших неправомірних дій із даними.

8.3. Політика конфіденційності відноситься виключно до сайту компанії Київ ІТ Сервіс.

8.4. Компанія Київ ІТ Сервіс не несе відповідальності за безпеку персональних даних Користувача у випадку його переходу на інший інтернет-ресурс за посиланням, що є на сайті.

8.5. У випадку виникнення спорів персональні дані Користувача можуть бути використані для подання у суд.

8.6. Адміністрація сайту може подавати дані Користувача органам державної влади на їх законну вимогу.

9. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ КОРИСТУВАЧА

9.1. Для збору іншої персональної інформації сайт компанії Київ ІТ Сервіс може використовувати додаткові сервіси.

9.2. Мета збору додаткових даних – вивчення поведінкових функцій та покращення взаємодії Користувача із сайтом, що підвищує рівень надання послуг.

9.3. Додаткова інформація про персональні дані Користувача може бути надана за його вимогою.

9.4. Додаткові сторонні сервіси на сайті також можуть залучатися з метою технічного обслуговування: пришвидшення роботи, виявлення вірусів та усунення помилок.  

10. ДОДАТКОВІ УМОВИ

10.1. Зміни в угоді про Політику конфіденційності можуть вноситись Адміністрацією сайту без попередньої згоди Користувача.

10.2. Усі зміни в пунктах Угоди набирають сили з моменту опублікування їх на сайті компанії Київ ІТ Сервіс.

10.3. Користувач має право залишити сайт та вимагати від адміністрації видалення його Персональних даних у випадку незгоди із внесеними змінами.